keskiviikko 31. elokuuta 2016

Väsynyt, mutta onnellinen

Tarkkasilmäisimmät ovatkin varmaan jo kerinneet huomata, että meikäläisen pärstä näkyypi paikallisen Alueviestin artikkelissa.

Täytyy kyllä myöntää, että siinä kohtaa kun tuli kysymys, että saako meistä tehdä jutun ja koska, hiipi sellainen hetkellinen kylmähiki, että nyt ei oo muuten enää peruuttamista.

Vaikka se tunne olikin pelottava, oli se kuitenkin ehkä enemmän kannustava ja mielialaa kohottava. Että kyllä se tapahtuu vielä joku päivä!

Itsessään vaunun laittamisesta ollaan nyt jouduttu pitämään aika monta päivää "vapaata", koska meistä molemmat otti kunnon rykäisyn töitä tähän heti alkuun, että saadaan oikeasti mahdollisimman paljon sinne sukanvarteen. On varmaan sanomattakin selvää, että jatkuva töiden tekeminen hauskaa ole eikä tosiaan tee hyvää parisuhteelle, mutta kun molemmat muistaa mielensopukoissa miksi tätä tehdään, niin kaartuu ne huuletkin hymyyn. Ja sitä paitsi, kun toinen nukkumaan mennessä silti muistaa kuiskata "oot rakas", tiedät, että kyllä se on sen arvoista.

Sovittiin, että sitten kahden viikon päästä pidetään kyllä vapaa viikonloppu, ihan vain meille kahdelle. Nukutaan pitkään, ja katotaan sen mukaan mitä jaksetaan että touhutaanko vaunua (vai teenkö töitä). Ensi viikonloppuna olisi tosiaan tarkoitus pitää tälle syksylle pihakirppis kun kelejä vielä piisaa, eli..

Pihakirppis, 3.9.2016 klo. 11.00 - 17.00 Sastamalassa (Vammala). 

Muunmuassa Sastamalan Vaihtoringistä löytyy tarkempaa tietoa sijainnista. Paikalle saa tottakai tulla muualtakin vilkaisemaan, ja jos on mielessä jotain tiettyä mitä tarvitsee, saa ottaa yhteyttä myös esimerkiksi sähköpostilla lecianne (a) gmail.com .
Sen verran voin suoraa sanoa, että pyykinpesukonetta, telkkaria eikä sohvaa ole myytävänä. Lähes tulkoon kaikki muu onkin kaupan, jopa itserakennettu baaritiski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kannustavista sanoistasi.