sunnuntai 21. elokuuta 2016

Olipa kerran unelma...

...Joka vaati toteuttamista.

Ollan aika tiedettyjä - varsinkin näin tuttavapiirissä - milloin mistäkin innostuksista ja keksinnöistä. Kaikki niistä ei (luonnollisestikaan) ole toteutuneet, mutta eihän täydellistä ideaa voikkaan saada kokematta muutamia alamäkiä ensin, eikö niin?

Yksi haave, joka on ollut kantavana voimana molemmilla jo varmasti kymmenen vuotta, on maailman kokeminen muuttamalla johonkin muualle.Tätä olemmekin sitten suunnitelleet tekevämme yhdessä, aina päivä ja vuosi kerrallaan. Tällä hetkellä tilanne alkaa jo näyttää erittäin hyvin siltä, että meistä molemmat olisivat valmiita - sekä henkisesti, että fyysisesti - lähteä haistelemaan etelän tuulia.

Monia askelia on jo tehty kohti tätä lopullista päätöstä, ja nyt tämän kyseisen kesän itsetutkiskelun aikana päätimme, että nyt tullaan kaapista ulos:

Aiomme muuttaa ulkomaille.

Pitkä tarina erittäin lyhyesti: aloitimme myymällä turhaa omaisuuttamme nurkista pois, jotta saisimme rahaa ostaa kulkuvälineen. Parin vuoden uurastuksen jälkeen, ostimme matkailuvaunun. Onhan se iso ja kolho, mutta se on meidän. Ja siihen me mahdutaan hyvin, kaksi koiraa ja me.

Se on meidän mööpeli.


Tämä blogi on luotu päiväkirjaksi itseä varten, huvitukseksi teitä varten, ja rohkaisuksi heille, jotka suunnittelevat samaa. Pyritään siihen, että täällä lukisi niin ilot kuin surut ja remontit, joita touhutaan matkan varrella.

Eletään täysillä, koska elämä on matka, josta ei valitettavasti selviä hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kannustavista sanoistasi.