perjantai 26. elokuuta 2016

DC-fix, tuo ihmeiden tekijä

Haluamme todella tehdä vaunusta oman näköisemme, joten päätimme tehdä jotain myös muille kuin tekstiileille. Päädyimme vetämään dc-fix kalvoa, no, melkein joka paikkaan.

Aloitimme pöytätasoista. Tasoissa tuntui olevan päällä ikilika, joka ei lähtenyt edes pahimmillakaan pesumyrkyillä ja hankaamisella, joten koin peittämisen olevan oikeastaan ainoa vaihtoehto.

Mittasimme kaikki tarvittavat tasot ja levyt, jotta tietäisimme kuinka paljon kontaktimuovia tarvitsee ostaa. Oltiin jopa päätetty kuosit etukäteen. Mutta silti.. Miettimiseen meni Bauhaussissa kaksi tuntia.Selvästi liikaa vaihtoehtoja. ;)

Noh, päädyimme harmahtavaan puujäljitelmään pöytätasoilla.

Asentaminen oli yllättävän helppoa. Kalvoa meni yhteensä noin kaksi rullaa keittiöntasoon, ruokapöytään ja sivutasoon (jonka alla kuvassa näkyy yhä mikro).

 Eniten kiusaa aiheutti pyöreät kulmat. Peitimme myös leikkuulaudan yleisen siisteyden vuoksi. Se ei ole siis enää käytössä, mutta halusimme pitää sen yleisen vaikutelman vuoksi kunnes löydämme tilalle oikeankokoisen laudan.

Näihin meni siis yksi 90cm leveä rulla (keittiöntaso) ja 60cm leveä rulla (ruokapöytä). Näistä jäi vielä ylimääräisiä palasia, jotka käytettiin sohvaryhmän takana olevaan "kukkalautaan" ja hyllyihin. Suhteellisen riittoisaa tavaraa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kannustavista sanoistasi.